Høje Nibe, Nibe

VILLA MED FOKUS PÅ UDSIGT OG LYS

Materialevalget og indretningen er enkelt og danner en afklaret ramme om en bolig i kuperede, grønne omgivelser med en unik og ugenert 180 graders udsigt over Limfjorden og kig mod tilstødende skov.

Omgivelserne trækkes ind gennem de store vinduer. Og overgangen mellem inde og ude mindskes.


Grundens kuperede terræn og indretningen gør, at man kan nyde udsigten fra samtlige af de lyse opholdsrum og udearealerne i både stueplan og på 1. sal.

ENERGI OG MILJØ

Gennem øget fokus på bæredygtighed i materiale- og konstruktionsvalg er der forsøgt sikret et optimalt miljømæssigt resultat med sundere indeklima og bæredygtige materialer.

Boligen er blandt andet mekanisk ventileret med varmegenvinding.

​​Fakta

Areal

240 m2 villa + 32m2 vognly

Skitseprojekt

2007

Kunde

Privat​

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

REBILD ARKITEKTERNE

Adresse

Hobrovej 91,

9530 Støvring

Kontakt