Børnehuset 100 meter skoven i Skørping

​Institutionen er en aldersintegreret institution, med mulighed for læringsmiljøer, hvor der kan dannes større og mindre grupper på tværs af hele institutionen.


Institutionen indrettes med to småbørns- og børnehavegrupper, hvor hver gruppe har sin egen garderobe og en fælles indgang.

Alle grupperum indrettes med tilstødende eget toilet og puslerum med regulerbare puslebord og håndvask. Hvert grupperum er endvidere indrettet med små anretter køkkener, således at børnene kan deltage i at dække bord mv.

Grupperummene indrettes ligeledes alle med tårn og nicher samt rum for leg mv.

I institutionens center er alrum og motorisk arena placeret, således at det ikke kommer til at virke som et gennemgangsrum, men et areal med mange anvendelses muligheder, såsom teater, fællesmøder, sanse- og motorikrum.

​Fakta

Areal

640m2

Skitseprojekt

2010

Kunde

Rebild Kommune​

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

REBILD ARKITEKTERNE

Adresse

Hobrovej 91,

9530 Støvring

Kontakt