HVEM ER REBILD ARKITEKTERNE

Rebild Arkitekterne er et rådgivende arkitektfirma, der arbejder i hele landet på basis af solid erfaring med et bredt spektrum af byggeformer.

Alle bygherrer kan med fordel gøre brug af tegnestuens ekspertise og få professionel arkitektassistance i forbindelse med såvel nybyggeri som om- og tilbygninger - lige fra ideoplæg og skitseforslag, over indhentning af tilbud fra byggefirmaer til byggetilsyn og økonomistyring.

Firmaet blev stiftet i 1989 og ejes af Kasper Skovfo.

HVAD TILBYDER VI​...

​Tegnestuen arbejder med alle former for boligbyggeri, både for private, det offentlige og erhvervslivet. Tegnestuen varetager projekteringsledelse, skitsering og design, konsulentvirksomhed samt kvalitetssikrin

​​KONSULENTBISTAND

Alle bygherrer kan med fordel gøre brug af tegnestuens ekspertise og få professionel arkitektassistance i forbindelse med såvel nybyggeri som om- og tilbygninger - lige fra idéoplæg og skitseforslag, over indhentning af tilbud fra forskellige byggefirmaer til byggetilsyn og økonomistyring.

Rebild Arkitekterne lytter til kundernes ønsker og behov og går i tæt dialog med hver enkelt bygherre for at opnå det optimale resultat.​​​​

​Ud over byggeopgaver udfører Rebild Arkitekterne:​

  • ​Tilsyn- og økonomistyring
  • Energiberegning
  • Eftersyn for byggeskadefonden
  • Diverse bygningsundersøgelser

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

REBILD ARKITEKTERNE

Adresse

Hobrovej 91,

9530 Støvring

Kontakt